Team

Artsen

Dr. Michèle
Tack

Oftalmoloog

Dr. Michèle Tack volgde haar opleiding geneeskunde aan de Universiteit Gent. Ze behaalde er het diploma van arts met onderscheiding in 2017. Nadien specialiseerde zij verder in de oogheelkunde in het Universitair Ziekenhuis Gent, AZ Sint-Jan Brugge en Ooginstituut/ASZ Aalst. Erna volgde zij een fellowship in het Goes Eye center in Antwerpen om zich verder te verdiepen in cataract- en refractieve chirurgie en ooglidcorrecties.

Dr. Julie Imschoot

OftalmoloogDr. Julie Imschoot behaalde het diploma arts met grote onderscheiding in 2016 aan de Universiteit Gent. Zij specialiseerde zich verder in de oogheelkunde in het Universitair Ziekenhuis te Gent. Vervolgens volgde zij een fellowship in het Zuyderland / MUMC Maastricht om zich verder te verdiepen in cataractchirurgie en strabisme.
Tevens is zij vanaf 01/10/2021 werkzaam in het oogartsencentrum ZW-Vlaanderen te Harelbeke.

Dr. Raj S. Lucas

Oftalmoloog

Dr. Lucas studeerde af als oogarts in 2012 aan de UZ Gent. Hij deed een fellowship in de cataractchirurgie in India gedurende 4 maanden. Hij begon als oogarts in Meulebeke in 2013.
Hij associeerde zich in de dienst oogziekten in het Stedelijk Ziekenhuis te Roeselare sedert 2013. Sedert 2015 is hij tevens tewerkzaam in het Sint-Andriesziekenhuis te Tielt.  Hij heeft speciale interesse in de cataractchirurgie, de ooglidchirurgie, glaucoom en de pediatrische oftalmologie.

Dr. Ann Van De Moere

Oftalmoloog

Dr. Van De Moere Ann studeerde af als oogarts aan de KUL Leuven in 2003. Daarna deed zij een fellowship in de cataractchirurgie in Torquay, UK, en een fellowship in de medische retina in Newcastle-upon-Tyne, UK, alwaar zij zich specialiseerde in de leeftijdsgebonden maculaire degeneratie.
Zij startte de privé-praktijk op in Meulebeke in 2007, en associeerde zich in de dienst oogziekten van het Stedelijk Ziekenhuis te Roeselare. Sinds 2015 is zij tevens tewerkzaam in het Sint-Andriesziekenhuis te Tielt.
Van 2007 tot 2010 was zij tevens tewerkzaam bij Brussels Eye Doctors onder leiding van Dr. Vryghem, alwaar zij zich specialiseerde in de refractieve chirurgie.
Zij heeft bijzondere interesse in de cataractchirurgie, de refractieve chirurgie (LASIK), en de medische retina (o.a. leeftijdsgebonden maculaire degeneratie).

Dr. Caroline Vanmaele

Oftalmoloog

Dr. Caroline Vanmaele studeerde af als oogarts in 2003 aan de KUL Leuven, samen met Dr. VanDe Moere.  Zij doet consultaties in de algemene oogzorg , en heeft een bijzondere interesse in glaucoom, en in de esthetische ooglidcorrecties.